Eric Pearl

Eric Pearl är utbildad kiropraktor och drev under tolv år en mycket framgångsrik praktik i Los Angeles. Idag är han en världskänd healer som åker jorden runt för att lära ut denna fantastiska Reconnective Healing som får människor att tillfriskna till kropp och själ, och hopp att förvandlas till lättnad och glädje.  

Det hela startade  en helg i början på 1990-talet efter en session som liknande The Reconnection då plötsligt underliga saker började hända.

Han vaknade mitt i natten av att lampan bredvid sängen var tänd, trots att han var säkert på att han släckt den innan han somnade. Sedan hörde han att det var någon i huset. Eric rusade upp men det fanns ingen inkräktare i huset, bara hans hund!

Dagen efter märkte Eric att något hade hänt med honom.
När han kom till sin mottagning på måndagen så trodde han att han fortfarande endast  var  kiropraktor, men det visade sig att han även var något helt annat. En mycket kraftfull healer.

Eric säger:

-Jag fick blod och blåsor på händerna. Och under kiropraktikbehandlingarna sa mina patienter att de kunde känna mina händer, trots att jag inte vidrörde deras kropp. Efter en tid var det många som hörde av sig och berättade att de tillfrisknat från krämpor som inte hade något med kiropraktiken att göra!

healing333@live.se
0739-46 47 04