Om mig

Att vara healer 

Jag heter Mona Norin och började med healing redan i tjugoårs-åldern. Jag lade händerna på vänner, familj och bekantas onda knä, huvud, mage, rygg mm och föreställde mig att smärtan/symptomen skulle försvinna och att allt blev läkt. Det var många åkommor som försvann redan då. Men jag kunde inte förklara varför eller vad jag gjorde. Jag hade det bara i mig redan från början. Ofta reagerade jag starkt på att se andra ha ont eller vara sjuka, det gjorde så oerhört ont i hjärtat på mig, så jag gav mig inte förrän jag fått lägga handen på dem.

Boken

När jag senare läste boken ”Väck din inre healer” av grundaren Dr Eric Pearl, så klickade något till i mitt inre och jag förstod att det var detta jag skulle viga mitt liv åt. Jag hade hittat mitt kall. En helt underbart upplyftande Aha-känsla.

Utbildning

Våren 2008 kom äntligen Dr Eric Pearl till Stockholm och höll sitt första seminarium i Sverige, och jag var nog den första som anmälde sig, ivrig att lära mig den här omtalade fantastiska healingen.
Jag utbildade mig och blev certifierad i Reconnective Healing och The Reconnection.

Där började allt, och jag hade även turen att få Dr Eric Pearl och hans närmaste assistent som huvudlärare under hela seminariet.

Vändpunkten

Detta blev en total vändpunkt i mitt liv. Jag fick en stark känsla av samhörighet med dessa mäktiga påtagliga energier, och en upplyftande insikt av att äntligen ha ”hittat hem”. Kände starkt att detta var mitt kall. Något jag för alltid kommer att vara djupt tacksam för.

Dessutom köpte jag den violetta massagebänken som Dr Eric Pearl använde på scenen under seminariet. Jag kunde riktigt känna hur den vibrerade av energier när jag tog hem den och lade mig på den. Magiskt!

Mirakler

Jag har fått uppleva många; vad man nog skulle kunna kalla mirakler sen jag upptäckte reconnective healing. Vilket gett mig fullkomlig tillit till att Universum har förmågan att (på ett plan som vi ännu inte riktigt kan förstå) hjälpa oss att komma tillrätta med många av de obalanser vi dragit på oss i den här fysiska verkligheten.

Hur det går till? Vet inte. Jag vet bara att det fungerar, och på en nivå som jag inte fysiskt kan se med blotta ögat, men däremot kan känna och förnimma mycket starkt i mina händer.

Medial förmåga

Några månader efter det att jag gått seminariet så öppnade sig en medial förmåga upp sig i mitt inre. Förstod inte först varför jag kunde höra, uppleva och se saker i mitt inre som visade sig stämma in för mina klienter. Den satte igång helt utan min påverkan och öppnade upp mitt sinne och blev sen starkare och tydligare för varje dag. Till sist tvivlade jag inte en sekund på att det som kom till mig var rätt. Möjligtvis har den funnits med, men lite i det fördolda hela livet, och trädde nu fram. Det blev som en extra bonus och kändes väldigt spännande.

2018 utbildade jag mig därför till Universell Kommunikatör för att utveckla min mediala förmåga ytterligare.

2016 gav Eric Pearl ett seminarium här i Stockholm som jag gick och uppdaterade mig till Foundational practitioner av reconnective healing.

Så nöjd

Då jag är till hundra procent nöjd med vad healingen åstadkommer, så känner jag inget behov av att ta in andra healing eller kroppstekniker i mitt arbete. Reconnective Healing omfattar allt man kan önska. Och fortfarande fascineras jag varje dag över hur subtilt, märkligt och påtagligt dessa kärleksfulla energier arbetar i vår kropp och själ, för att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår optimala balans.

Med Kärlek

Mona

healing333@live.se
0739-46 47 04