Reconnective healing

Reconnective healing är ofta en livsförändrande upplevelse som tillåter nya frekvenser att användas för att heala kroppen, sinnet och själen. Reconnective healing går utanför all annan utövning som du någonsin träffat på.

Om du har tur så kommer healingen i en form som du förväntar dig. Om du har väldigt stor tur så kommer healingen i en form som du inte ens kunnat drömma om.

Dessa högst påtagliga och förnimbara energier sätts igång av din Reconnective healer redan i början av behandlingen, och de fortsätter att arbeta med dig även långt efter det att din behandling är avslutad. Genom din medverkan i denna behandling, kommer du att fungerar och vara i samklang med en mycket högre frekvens än någonsin tidigare.

Läs gärna om mina klienters upplevelser av healingen, som du hittar i menyn.

Obs! Under rådande situation med Covid-19 så rekommenderar jag Reconnective healing på distans. Dessa kraftfulla energier fungerar lika bra på distans som att vara på plats. 

Healingsessionen

Kläder
Bär bekväma kläder som inte sitter åt. Du ska ligga på rygg under hela sessionen på massagebänken (utan skor).
Ta gärna med en tjock tröja, eftersom man kan känna sig lite frusen efteråt.

Dofter
Undvik parfym, parfymerad tvål eller hår och hudprodukter precis innan sessionen.

Sinnesstämning
Under sessionen ligger du på massagebänken med slutna ögon och slappnar av i hela kroppen. Det bästa är att vara i ett tillstånd av förväntan, och att tillåta vad som än händer i kroppen att hända. Det är inte att rekommendera att du mediterar, ber eller försöker föreställa dig något som helst resultat av healingen. Var öppen för vad som än kommer, samtidigt som du ska vara medveten om att du samarbetar i en positiv, spännande process som kommer till dig från Gud Kärlek Universum (välj själv) och som verkar för att ge dig exakt det du behöver just då.

Tid
Jag avsätter 1,5 tim för varje klient. En Reconnective Healing session tar ca 40 min, tid för samtal finns både före och efter sessionen.

Rekommenderat antal healingsessioner är normalt 1–3 enligt Dr Eric Pearl. Helst under en vecka, eller så nära inpå varandra som möjligt.

healing333@live.se
0739-46 47 04