Utmattningsdepression

Hej Mona,

Det har gått en tid sedan jag var hos dig och blev ”uppkopplad”. När vi var klara och jag gick sa du välkommen till en ny värld. Och när jag kom ut genom porten såg allting annorlunda ut! Jag trodde jag inbillade mig, men allt var klarare och skarpare. Allt såg vackrare ut och det gör det fortfarande. Det var inte bara för att jag kom ut i en vacker soldag. Jag fick mina tre första behandlingar en vecka efter midsommar. Sen den första behandlingen jag fick har jag fått tillbaka min ork och känner mig nästan alltid glad. (Sjukskriven för utmattningsdepression) Sorgen efter min pappa har blivit lättare och jag tänker nästan bara positiva tankar när jag tänker på pappa. Alla skräckbilder från de plågsamma minnena bara glider bort när jag tänker på dem och byts ut mot glada minnen och en stark känsla av kärlek.

Jag tycker att jag läser bättre, vet inte om detta har med saken att göra, men jag vill gärna tro det. Jag är dyslektiker och har alltid läst väldigt långsamt. Nu går det mycket bättre även om dyslexin finns kvar. Känns bra eftersom jag valt att börja plugga nu. Jag känner mig inte lika rädd eller orolig längre, vågar mer och mer lita på att det ordnar sig. Försöker att inte ha så bråttom, utan vänta och se om det löser sig på bästa sätt.

Jag har fått upp ögonen för den andliga världen och det känns superroligt och spännande. Har läst Eric Pearls bok och sett filmen ”The Secret” och nu håller jag på med ”Attraktionslagen” som du rekommenderade mig. Jag självhealar mig eller ”mediterar” nästan varje dag och det är så himla skönt.

Kände som om jag höll på att åka på en dunderförkylning/influensa men så healade jag mig själv varje dag och så klingade den bara ut. Finns ju inga bevis på att det var min healing som hjälpte till, men det skulle kännas bra om det var det. Skulle så gärna vilja ha bevis för allt, men det mesta är bara så diffust. Får jobba lite på min tillit till detta.

Tack för allt du gett mig, healing, uppkoppling, kunskap, råd och tips! Du är en varm, generös och underbar människa. Hoppas våra vägar möts snart igen.

Stor KRAM Ellen

healing333@live.se
0739-46 47 04