Upplevelser av The Reconnection

Hej, Mona! Jag vill skriva till dig och berätta vad som har hänt sedan jag var hos dig på the reconnection.

Fyra dagar efter att jag fick The Reconnection hos dig fick jag besked om att jag fått ett nytt arbete. Det är på samma ställe men i ett annat team där jag får mer frihet och kan vara mer kreativ. Jag börjar imorgon. Det är ett steg i rätt riktning.

Jag berättade för dig att jag var väldigt intresserad av hälsa och hälsokost och folk har frågat mig mer och mer om olika hälsokostprodukter, hälsosam mat m.m. En tjej sa till mig att du borde verkligen satsa på det här för det märks att du brinner för det. Jag arbetar tillsammans med en kille som jag hela tiden har kommit väldigt bra överens med och så även min sambo. Han är väldigt intresserad av hälsa också och vi pratade häromdagen om att starta ett företag tillsammans. Vi får se hur det går med det men det kanske kan bli något så småningom.

Sen måste jag framförallt berätta hur The Reconnection har påverkat mina sinnen. Alla mina sinnen har blivit nästan skrämmande skärpta! Jag ser väldigt klart, det känns som att jag kan se och känna vad folk tänker. Jag har alltid haft bra intuition men det här är nästan läskigt. Jag är väldigt fokuserad hela tiden och det har jag aldrig varit. Jag är född rastlös men nu kan jag liksom försjunka in i saker som en bok eller TV program eller när någon pratar och bli helt uppslukad. Det är en mycket märklig känsla!

Det är som om jag varit blind och döv och vaknat upp med syn och hörsel helt plötsligt.

Jag känner mig mycket lyckligare än vad jag någonsin gjort och det kanske beror på att jag blivit mer närvarande i nuet.

Tack Mona och jag hoppas att vi ses någon gång igen.

Kram Carolina

healing333@live.se
0739-46 47 04