Klienters upplevelser av Personlig Reconnection

- Jag har letat jobb i 2 år med noll resultat. Samma vecka efter det att jag fått The Reconnection så fick jag 3 jobberbjudanden. Helt osannolikt! Dessutom fick jag morgonen efter in pengar från oväntat håll.

- Jag är mäklare och det hade inte gått så bra de sista månaderna. När jag kom till jobbet dagen efter den 1:a sessionen så fick jag 2 intag. Sen ringde min kompis och berättade att han hittat min Moldavit sten som varit försvunnen i flera veckor.

- Mitt liv har blivit helt förändrat. Jag har bytt bana och fått ett nytt yrke!

- Jag har äntligen kommit igång med mitt skrivande.

- Jag har träffat flera trevliga män och det fantastiska är att de alla är på samma våglängd som mig själv! Underbart!

- Det händer underbara saker hela tiden och jag ser människor ur ett annat perspektiv än tidigare.

- Jag har mer flyt. Vare sig det gäller att hitta en parkeringsplats eller att jag tänker på en sak, så vips har jag fått ett svar från universum. Jag får en massa budskap till mig, vilket gör livet så mycket enklare, det verkar som om min intuition är starkare eller nåt. Svårt att sätta fingret på det hela faktiskt. Men kul är det i alla fall!

healing333@live.se
0739-46 47 04