Kronisk trötthet

Jag vill tacka dig för torsdagens behandling. Skillnaden mellan hur jag mått innan jag kom till dig och nu är mycket påtaglig.

Blodomloppet är igång så att händerna och fötterna inte längre är kalla. De tidigare smärtsamma och stela muskler i nacken känns som om jag hade varit på en massagebehandling. Till det hela känner jag mig lätt som en fjäder (i motsatts till ständig tyngd i kroppen och psykiskt och fysiskt kroniskt trötthet, vilka jag har tänkt kurera efter att ha blivit klar med studierna).

PSYKISKT: Efter att ha varit på din healing i torsdags kändes det som att ha kommit tillbaka från semester! Min upplevelse har varit stark och jag fortsätter att uppleva när jag minst anar det (men det stör mig inte). Jag är faktiskt allt mer positivt inställt till livet och samtidigt så fridfull. Det kan inte beskrivas, bara upplevas. Det är inget överdrivet Gröna Lund rus, utan en stabil känsla av lycka. Nu vet jag att jag kommer orka att komma ut i arbetslivet och prestera det som krävs (jag ska ändå försöka att ta semester i sommar).

Jag satte igång med examensarbetet och det går plötsligt så mycket lättare att ta sig igenom det tunga stoffet mm. Något har hänt. Rädslan för framtiden minskar och däribland kontrollbehovet. Jag är pigg från morgon till kväll, tills kroppen säger till att det vore skönt att somna. Det har inget med vädret att göra. Efter behandlingen hade jag energi och lust att laga två goda middagar åt mig och min man, och det håller i sig, något jag sällan orkat eller haft tid med. Min man förresten har sagt till mig att han inte mått så bra som nu på 3-4 år! Jag berättade sedan att jag har varit hos dig. Jag behöver mindre sömn och känner mig utvilat på morgonen. Tack hjärtat för att du hjälper så många att må mycket bättre på alla plan.

Eleonore

healing333@live.se
0739-46 47 04