Björns upplevelser av healingen

Jag har fått ut så oerhört mycket av bara 5 dagar så det kanske är därför som jag bara svävade iväg och knappt hann tacka dig. Kanske inte healingen i sig jag tänker på i första hand även om du gjorde ett jättefint jobb, utan mer hur jag uppfattar de här dagarna. Som jag sa så var det inte för någon fysisk åkomma jag sökte utan nåt som jag själv upplever som mycket jobbigt och att då hitta så rätt som jag tycker jag gjorde beror mer på dig än på mig.

Från första stund kände jag att jag kunde slappna av, och det fungerar inte så med alla människor, inte ens med de vänner man har. Tanken slog mig när jag lade mig första dagen på bänken att hur ska det här gå?

Men jag tror att med ditt lugna sätt och den varma människa du är så försvann den där tanken lika fort som den dök upp. Just att inte behöva vara på sin vakt utan bara lyssna på vad du sa och sen slappna av och låta allt ha sin gång och försöka bara ta emot och känna utan motstånd.

Inte alla som kan få en att känna sånt förtroende och tillit på så kort tid, och vill att du ska veta det och ta med det i ditt fortsatta arbete med människor. Du är som gjord för det och det märks också att du tycker om människor samtidigt som jag tror du också har roligt som ett barn när du jobbar! :-)

Jag mår mycket bättre nu än innan mitt första besök och vet att nu kan jag lättare ta tag i det som varit föremål för mitt som det känns evigt långa sökande. Men det positiva med sökandet har varit att jag fått förmånen att träffa fantastiska människor som dig och några till på resan.

Vem vet, kanske korsar våra stigar varann igen nån dag? :)

Stor kram till en STOR människa!!

Björn

healing333@live.se
0739-46 47 04