Hälta, Viktminskning, Superhealer

Veckan jag fick mina tre healingsessioner samt The Reconnection kommer jag aldrig att glömma. Förutom starka upplevelser under själva sessionerna, har en serie av markanta och otroliga förändringar ägt rum och jag tror inte att jag överdriver om jag påstår att dessa fantastiska händelser pågår fortlöpande.

Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag någonsin föreställa mig att jag kommer att bevittna otroliga läkningar på min egen kropp, samt läkningar på mina nära vänners kroppar. Under min första session fick jag en påtaglig känsla av att en mångfald av osynliga händer drog i mitt vänstra ben. Benet kändes längre och bredare än vanligt. Redan efter första natten rättades min vänstra fot till. Några dagar senare lade jag märke till att jag inte längre svänger utåt med min högra fot när jag går. Smärtan i den högra knäskålen, som jag ådrog mig för nio år sedan genom en olyckshändelse var nu spårlöst försvunnen. Hältan var borta. Jag kunde inte tro mina egna ögon! Mina händer och fötter som alltid varit iskalla har blivit varma nu. Min ämnesomsättning har fått bättre funktion, vilket har resulterat i en viktminskning på tre kilo under en veckas period och utan min medverkan.

Direkt efter min healingsession med Mona hälsade jag på en släkting som på grund av en elakartad cancersjukdom var inlagd på en sjukvårdsinrättning. Jag kände hur hettan strålade ur min kropp. Jag kunde inte avstyra detta. Det var inget som jag försökte göra självmant. Personen i fråga hade svåra smärtor och led av långvarig förstoppning, eftersom denne befann sig i ett avancerat stadium av sjukdoms-förloppet. Dagen därpå blev jag uppringd av densamme och fick höra att smärtor som plågat denne under en längre tid var nu helt borta och att magen kommit igång som aldrig tidigare. Och nu två veckor senare kan man konstatera att hälsotillståndet är stabilt. Hur allting kommer att utveckla sig, återstår att se……..

Ja, healingförmågan verkar föras över från healern till personer som fått healing!

Jag bestämde mig att testa detta på två av mina närmaste vänner som led av kroniska neurologiska sjukdomar såsom MS mm. Båda blev påtagligt bättre! Den ena av dem två har blivit helt symptomfri. Jag bad samtliga att sprida budskapet vidare och berätta för sin behandlande läkare att deras förbättring med högsta sannolikhet kan tillskrivas Reconnective Healing som introducerats av Eric Pearl, vars namn enligt mitt tycke skall uttalas med stor respekt.

Efter min personliga The Reconnection har mitt liv fått en helt ny dimension. Saker och ting som tidigare varit omöjliga har nu blivit en självklarhet. Pusselbitar fortsätter att falla på sin plats…….Min intuition har fått en större utsträckning i mitt liv. Jag känner att jag blir vägledd i allt jag gör. Jag har fått höra och se saker som jag tidigare trott inte existerar. Mina drömmar har blivit mycket behagligare och klarare och jag har upptäckt att jag får budskap via dessa. Jag behöver inte göra några överansträngningar för att få allting till mig, eller för att få flyt på mina företaganden.

Trots några lyckade försök att medla healing, ser jag mig själv inte som en yrkesmässig healer i framtiden,även om jag med all sannolikhet kommer att fortsätta sprida ljus och information under min livstid här på jorden. Den healinggåva som jag har fått kommer säkerligen att komma till användning på mina nära och kära samt på mina husdjur. För min egen del tänker jag fortsätta med mina akademiska studier och ska slutföra min examensuppsats.

Däremot uppskattar jag att det finns sådana personer som Mona som verkligen brinner för att utöva healing och hjälpa människor med deras läkning. Och jag är så tacksam att jag under min tid här på jorden fått den möjligheten att komma i kontakt med denna sanna healingmetoden.

Jag som alltid varit en skeptiker har nu blivit överbevisad. Jag har bevittnat sådant som jag tidigare trott var absurt! Mina personliga övertygelser kan ingen och inget rubba nu. Numera tillhör jag den kategorin av människor som inte längre tror eller hoppas på att det finns något mer än det som uppfattas av våra fem sinnen, nu tillhör jag en liten skara av människor som vet att det finns mycket av det som vi människor inte kan förstå. Och nu vet jag att finns en högre intelligens någonstans i universums mångfald av dimensioner, vilket/vilka är svårt/svåra att förklara, mätt med våra nuvarande instruments mått.

Ett Stort Tack till dig Mona som har bidragit så otroligt mycket i min personliga utveckling, och, tacka Eric Pearl å mina vägnar!

Med respekt och kärlek

Sofia

healing333@live.se
0739-46 47 04