Smärta i svanskota

Hej Mona

Vill passa på och tacka dej för de sessioner du gav mej, de har hjälpt mig väldigt mycket. En av många upplevelser är att jag kände mej yngre och ljusare efter första sessionen. Men det jag behövde hjälp med var att jag förmodligen brytit svanskotan efter att ha halkat i en nerförsbacke och landat med svanken i backen. Det är något som läker väldigt sakta så jag tänkte att blir det för besvärligt går jag till Mona. Och det gjorde jag men min hälsa hade hamnat i en dålig cirkel på grund av inte fått sova ordentligt med värk mm.

Men 7 – 10 dagar efter Mona hjälp mej var jag minst 75 % bättre. Och jag vet att Healingen fortsätter av sig själv på egen hand om öppnar sig och tar till sig det som vill närma sig. Det står så bra förklarat i Eric Pearl`s bok väck din inre Healer mycket bra bok.

Jag hade många härliga upplevelser när Mona hjälpte mej, fick många bilder och tydliga intryck men de är personliga. En vill jag i alla fall berätta om och det var en hand som tog mej i sidan och det gick en härlig ström igenom min högra sida ner i foten och upp i huvudet den upplevelsen var helt fantastisk härlig och det var Inte Mona.

Jag gjorde även The Reconnetion hos Mona som är en härlig upplevelse i sig. Jag är verkligen jättenöjd att jag valde Reconnective Healing som hjälp och känner mej mycket tryggare än vad jag någånsin varit. En mycket spännade utveckling som jag ser fram emot.

STOR KRAM till dej Mona som jag fick ett varmt och förtoendeingivande mottagande av.

Må så gott

Elinor Eva Eriksson

healing333@live.se
0739-46 47 04